×

Tilbake til normalen

Samfunnet åpnes nå mer opp igjen og flere vender tilbake til jobb, skole og aktiviteter. Da er det godt å vite at Blåtind kan bidra til en trygg gjenåpning av samfunnet.

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt

Kundeservice

service.chemicals@wilhelmsen.com
TLF: +47 33 35 15 00

Viktig med god hygiene
God håndhygiene er en kjent og effektiv måte å begrense smittespredning på. I tillegg til å benytte såpe og vann til generell håndhygiene, er Blåtind hånddesinfeksjon et flott supplement i en slik sammenheng. Derfor er det viktig for virksomheter i hele Norge å ha gode produkter i nærheten der folk møtes; på arbeidsplasser, kontorlandskap, møterom, kantiner, butikker, skoler, barnehage og andre steder hvor flere samles.
Blåtind desinfeksjonserie finnes fra små forpakninger som kan medbringes i lommen, til større emballasje som er egnet for etterfylling av dispensere.

 

Se hele desinfeksjonssortimentet her

Våre produkter

Blåtind er godkjent for vår nye hverdag
Alle desinfeksjonsprodukter fra Blåtind er testet og godkjent i henhold til europeiske EN-standarder som dokumenterer produktenes mikrobiologiske effekt . (EN1500 (Hygienic handrub), EN14476 (virus), EN13624 (gjærsopp), EN13727 (bakterier). Testene dokumenterer produktenes effekt på bakterier, sopp og virus, inkludert kappekledte virus slik som koronaviruset.

Blåtind desinfeksjonsprodukter er effektive, alkoholbaserte produkter uten parfyme eller ubehagelig lukt. Produktene for hender og overflate inneholder 85 % alkoholer. Det høye alkoholinnholdet gjør at produktet er effektivt og virker raskt. Ved bruk føles Blåtind Hånddesinfeksjon behagelig og etterlater ikke belegg på hendene. Blåtind Hånddesinfeksjon inneholder fuktighetsgivende ingredienser som hindrer uttørring av huden.

Dermatologisk testet

Dermatologisk testet

Både Blåtind Hånddesinfeksjon flytende og softgel er også dermatologisk testet og viser ikke-irriterende effekt på huden.

Produsert i Norge
Alle våre produkter desinfeksjonsprodukter er utviklet og produsert ved vår fabrikk på Kjøpmannskjær, 10 mil sør for Oslo.

 

Relaterte artikler

Blårind Desinfeksjon portefølje

Blåtind desinfeksjonsprodukter

Blåtind desinfeksjonsprodukter er testet og godkjent i henhold til europeiske EN-standarder for desinfeksjonsprodukter. Testene dokumenterer produktenes effekt på bakterier, sopp og virus, inkludert kappekledte virus slik som koronaviruset.
12. desember 2021
Featured Post image

Made in Norway

Wilhelmsen Chemicals AS er en av verdens ledende produsenter og distributør av marine kjemikalier. I Skandinavia har vi en ledende posisjon som...

20. april 2018
Pipette

Hvilke produkter kan du benytte til desinfeksjon av hender og overflater?

Vi får mange henvendelser fra folk som ønsker svar på hvilke produkter de kan benytte til desinfeksjon av hender og overflater. Samtidig florerer...

30. september 2021
Featured Post image

Svanemerkede produkter

Miljømerket Svanen ble opprettet i 1989 og allerede i 1997 ble det første svanemerkede produkt produsert hos oss i Wilhelmsen Chemicals. Vi har...

25. november 2021
Kontakt oss
Kontakt oss