Kvalitesspylervæske

Som bileier skal du være trygg på at spylervæsken er av en kvalitet som både sikrer skikkelig sikt under kjørerturen og er skånsom mot bilen. En vinterspylervæske er utviklet med en stor andel frostsikringsvæske for å sørge for rene ruter selv om det er minusgrader.

Råvarene i spylervæsken fra Wilhelmsen Chemicals er nøye testet og utviklet for å være skånsomme mot både bilens ytre og indre overflater enten det er lakk, metall, krom, gummi eller plast. Alle spylervæsker produsert av Wilhelmsen Chemicals er frostsikre og blir ikke til hard is, men blir kun til slush, selv ved en temperatur ned til -35 ˚C. Dermed kan du være sikker på at spylervæsken aldri vil fryse i stykker bilens spylervæsketank eller utstyr som pumpe, slanger og dyser.

En spylervæske av høy kvalitet skal i tillegg til at den skal være skånsom, må den også være konduktiv ved at den leder strøm. De fleste moderne biler krever at spylervæsken kommuniserer med de elektroniske måleinstrumentene. Gjør den ikke det, kan det oppstå feilvarsel i bilpanelet med opplysning om at spylertanken er tom. Konsekvensen av dette varslet kan være at det automatisk utløser kutt i tilførsel av spylervæske til lykteglass og bakrute, for å spare siste rest til frontruten. Dermed kan sikten bli dramatisk redusert.

Gjennom omfattende laboratorieforsøk og tester der ulike produkter fra ukjente produsenter har blitt målt opp mot spylervæsker laget av Wilhelmsen Chemicals, er det påvist store forskjeller, både med hensyn til kvalitet og funksjonsevne. Skadene som kan påføres bilen ved spylervæske av dårlig kvalitet, er mange:

  • Lakk, metall og krom kan bli misfarget og matt.
  • Deler bestående av gummi og plastdeler kan skades.
  • Lykteglass krakkelere, få dype sprekker og bli ødelagt over tid.

Du kan se hvordan i videoen under

Wilhelmsen Chemicals utvikler, blander og produserer spylervæske tilpasset norske forhold med krevende vintervær. Spylervæskene Cleanline og Blåtind er Wilhelmsen Chemicals egne merkevarer og begge tilbyr vinterspylervæske i variantene -15 ˚C, -18 ˚C og konsentrat.

Cleanline spylervæske er Premium-produktet som alltid inneholder den beste kvaliteten basert på våre siste innovasjoner. Cleanline skal gjennom «Innovating Performace» alltid imponere og overbevise deg som bilfører om at Cleanline er et riktig valg både for deg, og bilen.

Blåtind har siden 1932 vært en pionér og favoritten til de fleste. Med Blåtind på spylertanken får du kvaliteten du kjenner og kan stole på. Gjennom bred distribusjon er Blåtind markedets største merkevare innen spylervæske.

 

All spylervæske blir produsert i Norge i våre fabrikker på utsiden av Tønsberg. Du kan lese mer om dette her