×

Blåtind desinfeksjonsprodukter

Blåtind desinfeksjonsprodukter er testet og godkjent i henhold til europeiske EN-standarder for desinfeksjonsprodukter. Testene dokumenterer produktenes effekt på bakterier, sopp og virus, inkludert kappekledte virus slik som koronaviruset.

Blåtind desinfeksjonsprodukter er effektive, alkoholbaserte produkter uten parfyme og ubehagelig lukt. Råvarene er av høy kvalitet og tilfredsstiller kravene fra myndigheter til bruk i denne type produkter.

Blåtind Hånddesinfeksjon inneholder 85% alkoholer og er tilsatt mykgjørende og pleiende midler for hendene. Produktet er dermatologisk testet og viser ikke-irriterende effekt på huden. Ved bruk føles hånddesinfeksjonen behagelig og etterlater ikke belegg på hendene.

Blåtind Overflatedesinfeksjon inneholder 85% alkoholer, fordamper lett og etterlater en ren overflate uten belegg.

Blåtind desinfeksjonsprodukter er testet og godkjent i henhold til europeiske EN-standarder for desinfeksjonsprodukter. Testene dokumenterer produktenes effekt på bakterier, sopp og virus. Se liste under:

Aktuelle godkjenninger
 • Blåtind Hånddesinfeksjon er godkjent i henhold til:

  • EN 1500 (Hygienisk hånddesinfeksjon), bruksmengde 3 ml.
  • EN 13727 (Bakterier)
  • EN 13624 (Gjærsopp)
  • EN 14476 (Virus)

   

  Steps image
 • Blåtind Overflatedesinfeksjon er godkjent i henhold til:

  • EN 13727 (Bakterier)
  • EN 13624 (Gjærsopp)
  • EN 14476 (Virus)

   

  Steps image

Den europeiske testen EN14476 dokumenterer at Blåtind Hånddesinfeksjon og Blåtind Overflatedesinfeksjon har full effekt på alle typer virus, inkludert kappekledte virus slik som koronaviruset.

Desinfeksjonsproduktene er et supplement til rengjøringsrutiner, og der mulighetene for håndvask med såpe og vann er begrenset. «Alkoholbasert hånddesinfeksjon har redusert effekt når hendene er våte, synlige skitne eller tilgriset med organisk materiale som matrester og kroppsvæsker. Ved hyppig håndhygiene kan alkoholbasert hånddesinfeksjon være enkelt å gjøre tilgjengelig og være mindre irriterende for huden» (FHI). (Se video lengre ned om hvordan benytte produktene).

Produktene tilfredsstiller myndighetenes krav til Biocidprodukter og er registrert i Miljødirektoratets Produktregister i henhold til gjeldende krav. Produkter som er basert på etanol er biocidprodukter med aktive stoffer som inngår i stoffvurderingsprogrammet til Biocidforordningen. Etanolen er denaturert i henhold til myndighetenes krav til denaturering av teknisk etanol og alkoholholdige preparater.
Våre desinfeksjonsprodukter er godkjente for bruk innen helsetjenesten, konsument- og proffmarkedet.

 

Blåtind Hånddesinfeksjon

Blåtind Overflatedesinfeksjon

 

Relaterte artikler

Blårind Desinfeksjon portefølje

Tilbake til normalen

Samfunnet åpnes nå mer opp igjen og flere vender tilbake til jobb, skole og aktiviteter. Da er det godt å vite at Blåtind kan bidra til en trygg...

12. august 2021
Viser bilde av feilmerket desinfeksjon. unntak 4. oktober

Miljødirektoratet har opphevet midlertidige lettelser i regelverket

Fredag 11. september 2020 meldte Miljødirektoratet at norske myndigheter ikke fastsetter en ny forskrift om midlertidige unntak for hånd- og...

18. september 2020
Pipette

Hvilke produkter kan du benytte til desinfeksjon av hender og overflater?

Vi får mange henvendelser fra folk som ønsker svar på hvilke produkter de kan benytte til desinfeksjon av hender og overflater. Samtidig florerer...

30. september 2021
Featured Post image

Made in Norway

Wilhelmsen Chemicals AS er en av verdens ledende produsenter og distributør av marine kjemikalier. I Skandinavia har vi en ledende posisjon som...

20. april 2018

Se alle våre produkter her

Portal
Kontakt oss
Kontakt oss