×

Nyhet: Vi tilbyr nå Dowcal varmeoverføringsvæsker

Vi er stolte av å kunngjøre at vi nå har startet salg og distribusjon av Dowcal™ produkter. Produktsortimentet består av: Dowcal™ 100E, Dowcal™ 200E og Dowcal™ N.

Dowcal™ 100E er en etylenglykolbasert varmeoverføringsvæske med høykvalitets korrosjonsinhibitorer. Denne væsken er optimal for systemer som kjøres i temperaturer lavere enn vannets frysepunkt. Dowcal™ 100E gir redusert viskositet, forhøyet varmekapasitet og termisk konduktivitet, og tar samtidig fordel av vannets gode egenskaper til varmeutveksling over et stort temperaturområde.

Dowcal™ 200E er en propylenglykolbasert varmeoverføringsvæske med høykvalitets korrosjonsinhibitorer. Denne væsken er et godt alternativ der det er krevet eller ønsket giftfri glykol. Dowcal™ 200E gir redusert viskositet, forhøyet varmekapasitet og termisk konduktivitet, og tar samtidig fordel av vannets gode egenskaper til varmeutveksling over et stort temperaturområde.

Longlife ytelser – DOWCAL™ 100E og 200E kan sirkuleres i systemet i mange år (10-25 år) med godt vedlikehold under driftstiden:
Produktene er Helt uten fosfater, nitriter, borater, CMR (carcinogenic, mutagenic
and reprotoxic) ingredienser

Typiske bruksområder for Dowcal™100E og 200E:
• Varme og kjøle oppgaver
• Jordvarmepumper -HVAC (Heating, Ventilation Air Condition).
• Industrielle oppgaver – Prosesskjøling, varmegjenvinning, frostvern.
• Bygg og konstruksjons oppgaver – Snøsmeltesystemer, gulvvarme, skøytebaner, vindmøller, elektroniske systemer
• Data- og serversentere.

Dowcal™ N er et lavtoksisk propylenglykolbasert produkt, først og fremst beregnet til følsomme applikasjoner i FDA-godkjente systemer. Dette betyr at produktet er registrert og godkjent til bruk i næringsmiddelindustrien og legemiddelindustrien. Dowcal™ N passer til de aller fleste materialer i varme- og kjølesystemer.

Dowcal™ N er ideelle for en rekke bruksområder, inkludert varme og kjøle oppgaver, industrielle oppgaver, og bygg og konstruksjons oppgaver. De gir langvarige ytelser, glimrende korrosjonsbeskyttelse, og er helt uten fosfater, nitriter, borater, og CMR (carcinogenic, mutagenic and reprotoxic) ingredienser.

Typiske bruksområder:
• Nedkjøling av flytende næringsmidler/drikker
• Kjøling ved gjæringsprosesser
• Emballering av drikker med kullsyre
• Innfrysing ved neddykking av emballerte næringsmidler
• Avising av kjøleribber i kjøleanlegg
• Avising av transportruller og transportbånd

Disse produktene er ofte omtalt som Heat Transfer Fluids (HTF)

 

Vi ser frem til å kunne tilby disse høykvalitets produktene til våre kunder. For mer informasjon om Dowcal™ produkter, vennligst kontakt oss.

Aktuelt

Spylervæsker fra Blåtind og Cleanline

Blåtind og Cleanline spylervæskeposer med 30% PCR

Blåtind og Cleanline spylervæsker i 3L pose kommer nå med PCR-plast (Post Consumer Resin Plastic / Resirkulert plast som allerede har vært ute i...

20. mars 2024 | Christian Blaadammen Sørensen - Brand Manager
Et berg av plastsøppel

Vi fortsetter å redusere bruk av jomfruelig plast

Vi har tidligere skrevet om hvordan vi i Wilhelmsen Chemicals har tatt i bruk Post Consumer Resin Plastic (PCR-Plast Resirkulert plast som allerede...

11. mars 2024
Blåtind Grønske og algefjerner

Nyhet: Blåtind Grønske og algefjerner

Vi i Wilhelmsen Chemicals AS opptatt av å tilby kundene våre moderne, effektive og miljøvennlige produkter som til enhver tid overholder gjeldende...

20. februar 2024
Illustrasjnsbilde av rørsystem for varmeoverføringsvæske

Nyhet: Vi tilbyr nå Dowcal varmeoverføringsvæsker

Vi er stolte av å kunngjøre at vi nå har startet salg og distribusjon av Dowcal™ produkter. Produktsortimentet består av: Dowcal™ 100E,...

16. februar 2024 | Christian Blaadammen Sørensen
Kontakt oss
Kontakt oss