×

Nyhet! Blåtind sommerspylervæske konsentrat

Utviklet av spesialister for nordiske kjøreforhold

Med mindre alkohol og mer såpe (tensid) enn vinterspylervæske er Blåtind Sommerspylervæske ideell for sommerføre. Den effektive sammensetningen av tensider vasker raskt og effektivt bort insekter, pollen og smuss fra bilruten – og alkoholen ivaretar frostsikring ned til -5°C.
Det er ikke bare effektiviteten som gjør produktet til det ideelle valget for nordiske forhold. Inneholder bioetanol. Bioetanolen er produsert på biologisk materiale som kontinuerlig fornyes i naturen.

Blåtind sommerspylervæske er skånsom mot lakk, krom, vindusviskerblader og gummilister. Den er spesielt utviklet for bruk i sommerhalvåret, fjerner smuss som støv, pollen, trafikkfilm og annet. Tensidene er nøye utvalgte og tilpasset spesielt for å kunne fjerne insekter fra bilens frontrute og lykter.
For å oppnå optimal effekt, er produktet konsentrert og skal blandes ut i henhold til blandetabell. Spylervæsken har også mange andre fordeler, som at den er biologisk nedbrytbar, spesielt effektiv mot insekter i tillegg til at den ikke skader bilens utvendige lakk, metall, krom, plast eller gummi. Den skader naturlig nok heller ikke bilens innvendige spyleranlegg, pumpe, dyser eller slanger.

Blåtind sommerspylervæske er konduktiv og sørger for korrekt nivåmåling i spylervæsketanken. Nyere bilmodeller måler nivået i spylervæsketanken ved elektrisk ledningsevne i væsken, dersom væsken ikke har god nok ledningsevne vil bilens elektroniske system gi feilmelding om at tanken er tom. Enkelte bilmodeller har systemer som kutter spylervæsketilgang på bakrute og lykteglass ved lavt nivå i tanken, men med Blåtind sommerspylervæske trenger du ikke bekymre deg for dette.

Blåtind sommerspylervæske konsentrat – det ideelle valget for profesjonelle som ønsker å opprettholde klare og rene vindusruter og lykter gjennom hele sommerhalvåret. Skift til sommerspylervæske når du skifter til sommerdekk. Vi ønsker deg en trygg og god kjøretur.

Se video om forskjellene på sommer og vinterspylervæske

Se video her

Ønsker du å holde deg oppdatert?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og du vil motta nyttig og relevant informasjon.

Spylervæske i motorrom

Hva menes med konduktiv spylervæske?

Mange moderne biler benytter elektroniske måleinstrumenter for å overvåke spylervæskenivået. For at disse instrumentene skal fungere korrekt,...

31. oktober 2019
Blå våt bil

Kvalitesspylervæske

Som bileier skal du være trygg på at spylervæsken er av en kvalitet som både sikrer skikkelig sikt under kjørerturen og er skånsom mot bilen....

18. oktober 2019
Featured Post image

Made in Norway

Wilhelmsen Chemicals AS er en av verdens ledende produsenter og distributør av marine kjemikalier. I Skandinavia har vi en ledende posisjon som...

20. april 2018
Spylervæske årshjul

Sommer- og vinterspylervæske

Benytt spylervæske tilpasset sesongen I Norden har vi svært varierende værforhold som gir bilførere krevende kjøreforhold....

18. oktober 2019
Kontakt oss
Kontakt oss