Lanserer etanolprodukt til racingmiljøet

Profuel-etikett

ProFuel er et premiumprodukt utviklet kun for racingmiljøet og inneholder minst 99% ren etanol, og har en brennverdi på hele 5043 TCV sier salgsansvarlig Stein Skarbø, i Wilhelmsen Chemicals.

– Brennverdien er optimalisert og et resultat av vår unike kjemiske utviklingsprosess, forklarer Skarbø. ProFuel er ikke tilført fargestoff, kun brekkmiddel for å unngå drikkeevne. Å få tilgang på ren etanol med stabilt kvalitet og optimalisert brennverdi forenkler blandingsjobben og øker produktnytten vesentlig, forklarer Skarbø videre. ProFuel blandes med vanlig bensin for å lage E85, E98, E100 eller andre blandinger av drivstoff til racing.

– Vi ser at ProFuel vil løse et utfordrende problem for mange aktive kjørere da tilgangen på etanol har vært vanskelig både med hensyn til tilgjengelighet og innhold. Å ha en pålitelig og tilgjengelig kilde som leverer et kvalitetsprodukt direkte på fat er viktig for hele bransjen, understreker Skarbø.

– Som en av verdens mest etablerte kjemikalieprodusenter gir vi det profesjonelle markedet den varetryggheten de trenger. Dette blir imidlertid aldri noe stort produkt i vår portefølje, forklarer Skarbø videre, men vi ønsker å vise vår kompetanse og profesjonalitet direkte ut i markedet og dette er en svært kvalitetsbevisst bransje som vi ser frem til å bli kjent med. Våre markedsambisjoner i første omgang er Norge og Sverige.

Fatene inneholder 200 liter og sendes direkte hjem til bestiller av Bring med ADR sertifiserte biler.

For mer informasjon:
Salgsansvarlig Stein Skarbø, telefon 915 14 418